021-318.69.60

Prezentare Reinvent

 

Compania Reinvent Finance Consulting, membra a Grupului REINVENT, ofera solutii si implementeaza proiecte de restructurare a societatilor comerciale aflate în dificultate, asigura management pentru aceste proiecte, precum si asistenta pentru accesarea de fonduri structurale, efectueaza auditari financiare, ofera consultanta fiscala si servicii de evidenta contabila. Gama de solutii este completata de operatiuni la Registrul Comertului si la alte institutii ale Statului, arii de activitate în care Compania s-a aflat de câtiva ani între primii trei jucatori de pe piata.

Constanta definitorie a evolutiei noastre în afaceri a fost inovatia în activitate, desi domeniul abordat este unul riguros. Experienta dobândita în mediul de afaceri românesc a fost valorificata într-o serie de proiecte ambitioase, care au situat Compania pe pozitii importante în ierarhiile niselor în care activam, iar portofoliul de peste 8000 de clienti pentru care am onorat servicii atesta validitatea strategiei si a filosofiei noastre de afaceri.

Proiectul ARCIP reprezinta unul dintre proiectele de importanta strategica pentru dezvoltarea mediului de afaceri propus de Compania Reinvent Consulting si, totodata, momentul maturizarii unei echipe de profesionisti, sudate de timp, de dinamism, de pasiune si sinergie. A fi cu un pas înaintea tuturor si a gândi liber, nu mai sunt de mult timp simple slogane, ci constituie necesitati, iar inovând, ne reinventam permanent, reinventam mediul de afaceri.

Al doilea angajament al companiei noastre este cel de a reprezenta constant un partener social de încredere. Nu poti reusi cu adevarat decât în masura în care transformi în bine si mediul în care actionezi, de aceea antreprenoriatul responsabil are pentru noi o deosebita însemnatate. Iar pentru ca valoarea si forta unei echipe sunt date de importanta problemelor pe care le înfrunta si pe care le rezolva, Reinvent Consulting a gasit o provocare tocmai în a oferi o alternativa viabila la o problema critica: blocajul economic si gravele lui consecinte.